Følg mig på instagram.

10 ting I ikke vidste om mig.

 

 1. Jeg har over 100 musical-sange liggende på min telefon.
  Jeg gik til musical som teenager, og har altid elsket det. Kan man synge med? Ja, det tror jeg vist nok man kan.
 2. Jeg plukker aldrig øjenbryn.
  Det er virkelig noget jeg hader at bruge tid på. Jeg har en veninde der er frisør. Hun får lov at vokse dem – til stor glæde for hende. Minder mig om, at det vist snart er på tide jeg lige besøger hende. Hilsen Unibrow.
 3. Jeg græder tit.
  Når jeg ser serier altså. Så åbnes sluserne. Eller hvis jeg ser videoer på Youtube. Hvis jeg har brug for at græde, skal jeg som regel bare gå på Youtube og hente en pakke kleenex. Personlige årsager græder jeg ikke så tit over – er lidt en kold skid.
 4. Jeg elsker mit eget selskab.
  Er rigtig glad for mine venner, men. Jeg elsker at have alene-aftener. Har aldrig været typen der gik særlig ofte i byen. Vil hellere sidde hjemme med mine kleenex og noget Youtube. Jeg er ikke særlig god til at holde kontakt med mine venner.
 5. Jeg bliver utilpas af romantik.
  Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op med mig selv i romantiske situationer. Det er bare ikke mig – og har aldrig været det. Jeg er langt mere med på øl og prutter – hvis man altså endelig skal vælge…
 6. Jeg ryger ind i mellem.
  Meget sjældent, og oftest når der er alkohol indblandet. Sådan har det været i snart syv år. Har aldrig røget fast – men synes det er hyggeligt engang i mellem.
 7. Jeg hader sms’er.
  De kan gå an ind i mellem – men grundlæggende hader jeg dem. Derfor kan jeg være rigtig dårlig til at besvare dem – medmindre det er min mor.
 8. Jeg snorker.
  Faktisk så meget, at jeg af og til får vækket mig selv af det.
 9. Jeg har aldrig pruttet foran Jon.
  … Med vilje altså. Der er sikkert sket en kommunikativ fejl mellem røv og hjerne en enkelt gang eller to. Men helt grundlæggende siger jeg nej tak til at prutte foran ham. Han må gerne – jeg må ikke. Det er vist noget med at piger ikke prutter, ikk’?
 10. Jeg ved ikke hvad jeg vil være når jeg bliver stor.
  Jeg har søgt ind på både sygeplejerske, socialrådgiver og pædagog. For 2 år siden ville jeg være pædagog. Sidste år ville jeg være socialrådgiver – i år vil jeg være sygeplejerske. Til gengæld tror jeg, nej VED jeg, at jeg ville være skidegod til det hele.

2 kommentarer

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg mig på instagram.