Ønskelisten til min fødselsdag.

10 ting der giver mig lyst til, at gå amok med en sløv ske.

 

 1. Folk der har en blog, men som slet ikke kan stave, eller for den sags skyld skrive.
  I know – det er måske lidt tarveligt. Jeg laver selv stavefejl, og kommaer er en by i Rusland. Men jeg kan det bare slet ikke. Det går lige i nerverne på mig
 2. At blive vækket inden klokken 7 om morgenen af vejarbejde.
  Det er ved at blive et fast ritual, at der hver sommer skal laves noget på min vej. Gerne allermest på de dage hvor jeg kan sove længe, eller på de dage hvor jeg skal læse til eksamen.
 3. Rå kylling.
  Jeg har skrevet det før – men det kan ikke siges nok. Jeg hader det virkelig. Og jeg kan slet ikke arbejde med det.
 4. At jeg endnu skal vente i over en måned på at finde ud af, om jeg er så heldig at komme ind på en uddannelse i år.
  Efter sidste års totale nedsmeltning og øv-oplevelse, sidder der en lille pessimist i min mave, og fortæller mig at jeg selvfølgelig heller ikke kommer ind i år.
 5. Fødder.
  Har det lidt med fødder, som jeg har det med rå kylling. Verden ville være et bedre sted uden.
 6. At vente på nye sæsoner på mine yndlings-serier.
  Lige pt står jeg i venteposition til: The Walking Dead, Orange Is The New Black, Modern Family, (snart) Game Of Thrones, Downton Abbey, Broen, Homeland og sikkert mange flere. Ja vi har set så mange serier herhjemme, at jeg var nødt til at gå på nettet og finde ud af hvilke serier det i det hele taget var, vi ventede på. Men det er som om, at vi altid bliver færdige med serierne sådan, at vi skal gå længe og vente på alle nye sæsoner. Det giver selvfølgelig anledning til at se dem alle sammen forfra. Igen.
 7. Sko – om sommeren.
  Her kan jeg henvise til nr. 5. Sko og fødder om sommeren, er en dødskombi. Min altan bliver som regel omdannet til skokirkegård, og drengene dør langsomt når jeg kommer hjem fra arbejde med verdens sureste tæer. Der findes ikke mirakelmidler nok i den her verden, til at det kan redde situationen.
 8. At bruge briller.
  Jeg elsker mine briller – og jeg føler mig nærmest nøgen, og helt forkert uden. Kontaktlinser har jeg slet ikke lyst til at begive mig ud i. Og frustrationen går egentlig ikke på at bære briller, men at være blind når jeg tager dem af. Hænger dårligt sammen med serier under dynen om aftenen. Man kan ikke ligge komfortabelt med briller i ansigtet. Eller falde i søvn med dem på, for den sags skyld. Og så bliver de så fedtede meget hurtigt.
 9. Preben, min nabo.
  Alkoholikeren på 1. Sal ved siden af mig. Han er nævnt et par gange på bloggen inden for ganske kort tid. Har levet med ham i fem år nu. Han råber altid fra sin altan. Med sådan en rusten alko-stemme, og man forstår sjældent hvad han egentlig siger. Det går så begge veje kan jeg sige jer – for når man beder ham holde kæft, så er det som regel noget helt andet han svarer på. Han elsker opera – og at synge med. Meget højt. Midt om natten. Vi kan ikke lide Preben. Og nej, det er ikke synd.
 10. Madpakker.
  Jeg er ikke hende der har et problem med at spise dem – jeg har et problem med at lave dem. Og ja det tager måske rundt regnet 10 minutter at bakse en fin madpakke sammen. 10 minutter jeg kunne have brugt på, at se serier. Lige nu gør det jo ikke så meget. Jeg venter på alle de nævnte i punkt 6.

1 kommentar

 • From there you might want to relax and enjoy the
  lodges swimming and lounge parts.

  Siden  ·  Svar på kommentar

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskelisten til min fødselsdag.